Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pedagogiskt Lärande Leksak

GrowForest

Pedagogiskt Lärande Leksak Hjälp barn att förstå hållbara utvecklingsmål för livet på land, skydd, bevarande och restaurering av skogsbruk. Träd modellerar identiska med Taiwan inhemska träslag av akacia, rökelse cederträ, Tochigi, Taiwan gran, kamferträd och asiatisk gran. Varm touch av trästruktur, den unika doften av varje trädart och höjdterrängen för olika trädarter. En illustrerad berättelse hjälper till att djupt rota barn med begreppet skogsbevarande, lära skillnader mellan Taiwan trädarter, för att begreppet bevarande skogar med bildboken.

Bröllop Kapell

Cloud of Luster

Bröllop Kapell The Cloud of luster är ett bröllopskapell som ligger i en bröllopssal i Himeji stad, Japan. Designen försöker översätta den moderna bröllopsceremoninanden till fysiskt utrymme. Kapellet är helt vitt, en molnform innesluten nästan helt i krökt glas som öppnar det till den omgivande trädgården och vattenbassängen. Kolumnerna är toppade i hyperbolisk kapital som huvuden som smidigt förbinder dem till det minimalistiska taket. Kapellets socle på bassängsidan är en hyperbolisk kurva som gör att hela strukturen kan se ut som om den flyter på vattnet och betonar dess ljushet.

Dispenseringsapotek

The Cutting Edge

Dispenseringsapotek Den skärande kanten är ett utdelningsapotek relaterat till det angränsande Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denna typ av apotek har klienten inte direkt tillgång till produkterna som i detaljhandeltypen; snarare kommer hans mediciner att beredas i trädgården av en farmaceut efter att ha lagt fram ett medicinskt recept. Denna nya byggnad designades för att främja sjukhusets image genom att införa en högteknologisk skarp bild i enlighet med en avancerad medicinsk teknik. Det resulterar i ett vitt minimalistiskt men fullt funktionellt utrymme.

Flaggskeppsbutik

WADA Sports

Flaggskeppsbutik För att fira 30-årsjubileum flyttar WADA Sports till ett nybyggt huvudkontor och flaggskeppsbutik. Insidan av butiken har en gigantisk elliptisk metallisk struktur som stödjer byggnaden. Bälg den elliptiska strukturen, racketprodukterna är inriktade i en speciellt designad fixtur. Racketerna är arrangerade i serie och görs enkla att ta för dem en efter en. Ovanför används den elliptiska formen som en visning av olika värdefulla vintage- och moderna racketar samlade från hela landet och förvandlar butiksinredningen till ett rackets museum.

Kontor

The Duplicated Edge

Kontor The Duplicated Edge är en design för Toshin Satellite Preparatory School i Kawanishi, Japan. Skolan ville ha ett nytt mottagnings-, konsultations- och konferensrum i ett smalt 110 kvm rum med lågt tak. Denna design föreslår ett öppet utrymme markerat med en skarp triangulär mottagning och informationsräknare som delar utrymmet i funktionella enheter. Räknaren täcks i ett gradvis stigande vitt metallplåt. Denna kombination dupliceras av speglar i trädgårdsväggen och en reflekterande aluminiumpaneler i taket som utökar utrymmet till bredare dimensioner.

Visa Rum

Origami Ark

Visa Rum Origami Ark eller Sun Show Leather Pavilion är ett utställningsrum för Sansho-lädertillverkning i Himeji, Japan. Utmaningen var att skapa ett utrymme som kan visa mer än 3000 produkter i ett mycket begränsat område, och få kunden att förstå det enorma utbudet av produkter när han besöker utställningslokalen. Origami Ark använder 83 små enheter på 1,5x1,5x2 m3 kombinerade oregelbundet för att skapa en stor tredimensionell labyrint och ger besökaren och upplevelser som liknar utforska ett djungelgymnastik.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.