Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Parkbänk

S-Clutch

Parkbänk S-kopplingsbänken hämtar sitt namn från kopplingsväskor, eftersom den hämtar inspiration från en stilfull ikon och dess viktiga bidrag till accessoarisering och stil. S-kommer från Shelter, Stray, Street, Sunshine och Space.Det är en bänk som strävar efter att lägga till stadslandskap en mer färgstark och mänsklig accent, med hänsyn till kärnvärdena för harmonisk symbios och existens. Medan den använder en nyckfull färg som finns i ett barns rum, främjar den en lekfull inställning till stadslivet som bokstavligen måste tas på allvar.

Projektnamn : S-Clutch, Designers namn : Helen Brasinika, Kundens namn : BllendDesignOffice.

S-Clutch Parkbänk

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.