Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skärm I Örat Hörlurar

ZTONE

Skärm I Örat Hörlurar Som ett livsstilstillbehör kommer denna hörlur med smyckekonceptet. Den består av ett patentsökt öronspets som kroppen är formad på öronskålen. Den utökade flexibla öronspetsen förbättrar stabiliteten i örat genom att stödja öronkanten. Uppfinningen tillverkas av silikon för att förbättra maximal flexibilitet. Svampformad huvuddel är utformad för att täta inne i hörselgången, så att den ger bästa tätning från yttre brus. Det ger en ekonomisk lösning som ersätter den anpassade monitorn för premiumkostnader, men ger ändå den mest exakta ljudåtergivningen.

Projektnamn : ZTONE, Designers namn : IMEGO Infinity LLC, Kundens namn : I-MEGO.

ZTONE Skärm I Örat Hörlurar

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.