Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skärm I Örat Hörlurar

ZTONE

Skärm I Örat Hörlurar Som ett livsstilstillbehör kommer denna hörlur med smyckekonceptet. Den består av ett patentsökt öronspets som kroppen är formad på öronskålen. Den utökade flexibla öronspetsen förbättrar stabiliteten i örat genom att stödja öronkanten. Uppfinningen tillverkas av silikon för att förbättra maximal flexibilitet. Svampformad huvuddel är utformad för att täta inne i hörselgången, så att den ger bästa tätning från yttre brus. Det ger en ekonomisk lösning som ersätter den anpassade monitorn för premiumkostnader, men ger ändå den mest exakta ljudåtergivningen.

Projektnamn : ZTONE, Designers namn : IMEGO Infinity LLC, Kundens namn : I-MEGO.

ZTONE Skärm I Örat Hörlurar

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.