Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kakestativ

Temple

Kakestativ Från den växande populariteten inom hembakning kunde vi se ett behov av ett modernt modernt kakestativ, som lätt kan förvaras i ett skåp eller rita. Lätt att rengöra och diskmaskin säkert. Templet är lätt att montera och intuitivt genom att skjuta plattorna över den centrala avsmalnande ryggraden. Demontering är lika enkelt genom att helt enkelt skjuta dem tillbaka. Alla fyra huvudelementen hålls samman av staplaren. Stackern hjälper till att hålla alla elementen tillsammans för kompakt lagring med flera vinklar. Du kan använda olika plattkonfigurationer för olika tillfällen.

Projektnamn : Temple, Designers namn : Chris Woodward, Kundens namn : CWD ltd .

Temple Kakestativ

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.