Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lärcentrum

STARLIT

Lärcentrum Starlit Learning Center är utformat för att tillhandahålla prestationsutbildning i avslappnad inlärningsmiljö för barn i åldern 2-6 år. Barn i Hong Kong studerar under högt tryck. För att stärka formen och rymden genom layouten och passa olika program, tillämpar vi Ancient Rome City Planning. Cirkulära element är vanliga längs strålande armar inom axelarrangemanget för att kedja upp klassrummet och studiorna mellan två distinkta vingar. Detta inlärningscenter är utformat för att skapa en härlig inlärningsatmosfär med yttersta utrymme.

Projektnamn : STARLIT, Designers namn : Catherine Cheung, Kundens namn : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Lärcentrum

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.