Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lärcentrum

STARLIT

Lärcentrum Starlit Learning Center är utformat för att tillhandahålla prestationsutbildning i avslappnad inlärningsmiljö för barn i åldern 2-6 år. Barn i Hong Kong studerar under högt tryck. För att stärka formen och rymden genom layouten och passa olika program, tillämpar vi Ancient Rome City Planning. Cirkulära element är vanliga längs strålande armar inom axelarrangemanget för att kedja upp klassrummet och studiorna mellan två distinkta vingar. Detta inlärningscenter är utformat för att skapa en härlig inlärningsatmosfär med yttersta utrymme.

Projektnamn : STARLIT, Designers namn : Catherine Cheung, Kundens namn : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Lärcentrum

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.