Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Sked, Present

Naming Spoon

Sked, Present "Namnsked" kom från ett behov av att erbjuda ett modernt och populärt alternativ till den traditionella dopgåvan, en sked. Jag ville skapa en sked som kunde anpassas och namnges som en "Namnsked". Namnceremonier har ökat i popularitet under senare tid. Jag ville skapa ett objekt, "Namnsked", som ska ges vid namnsceremonin eller dopning. Varje "Namnsked" är unik och kan anpassas med mottagarna Birth Stone och initialiseras och kan presenteras som ett arvstol för familjerna. arv.

Projektnamn : Naming Spoon, Designers namn : Katherine Alexandra Brunacci, Kundens namn : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Sked, Present

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.