Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Sked, Present

Naming Spoon

Sked, Present "Namnsked" kom från ett behov av att erbjuda ett modernt och populärt alternativ till den traditionella dopgåvan, en sked. Jag ville skapa en sked som kunde anpassas och namnges som en "Namnsked". Namnceremonier har ökat i popularitet under senare tid. Jag ville skapa ett objekt, "Namnsked", som ska ges vid namnsceremonin eller dopning. Varje "Namnsked" är unik och kan anpassas med mottagarna Birth Stone och initialiseras och kan presenteras som ett arvstol för familjerna. arv.

Projektnamn : Naming Spoon, Designers namn : Katherine Alexandra Brunacci, Kundens namn : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Sked, Present

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.