Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Örhängen

GEMEL

Örhängen Mitt mål var att skapa en ädelsten med hjälp av pressformning som min tillverkningsmetod och använda produkten i min historiskt refererade smyckedesign. Resultatet är en lätt replika ädelsten "Gemel". 'Gemel' kan tillverkas i en mängd olika livliga färger, mönster och storlekar. 'Gemel' är lätt, vilket gör det möjligt för stor sten 'Gemel' att bäras som örhängen, som är bekväma för bäraren. Användningen av 'Gemel' ger mig möjligheten att ett brett utbud av former och färger integreras i min smykkedesign.

Projektnamn : GEMEL, Designers namn : Katherine Alexandra Brunacci, Kundens namn : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Örhängen

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.