Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Örhängen

GEMEL

Örhängen Mitt mål var att skapa en ädelsten med hjälp av pressformning som min tillverkningsmetod och använda produkten i min historiskt refererade smyckedesign. Resultatet är en lätt replika ädelsten "Gemel". 'Gemel' kan tillverkas i en mängd olika livliga färger, mönster och storlekar. 'Gemel' är lätt, vilket gör det möjligt för stor sten 'Gemel' att bäras som örhängen, som är bekväma för bäraren. Användningen av 'Gemel' ger mig möjligheten att ett brett utbud av former och färger integreras i min smykkedesign.

Projektnamn : GEMEL, Designers namn : Katherine Alexandra Brunacci, Kundens namn : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Örhängen

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.