Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hotellrenovering

Renovated Fisherman's House

Hotellrenovering SIXX-hotellet ligger i Houhai-byn i Haitang Bay i Sanya. Kinesiska södra havet ligger 10 meter bort framför hotellet, och Houhai är välkänt som paradiset för surfaren i Kina. Arkitekten förvandlade den ursprungliga byggnaden i tre våningar, som serveras för en lokal fiskarefamilj i åratal, till ett hotell med surftema, genom att förstärka den gamla strukturen och renovera utrymmet inuti.

Helgbostad

Cliff House

Helgbostad Detta är en fiskestuga med utsikt över bergen, vid stranden av Heaven River ('Tenkawa' på japanska). Formen är av armerad betong och är ett enkelt rör, sex meter långt. Rörets väggände är motviktad och förankrad djupt i marken, så att den sträcker sig horisontellt från banken och hänger över vattnet. Konstruktionen är enkel, interiören är rymlig och flodstranden är öppen mot himlen, bergen och floden. Byggt under vägnivån är det bara taket på stugan som är synlig från vägkanten, så konstruktionen inte blockerar utsikten.

Bibliotekets Inredning

Veranda on a Roof

Bibliotekets Inredning Kalpak Shah från Studio Course har renoverat den övre nivån i en takvåning i Pune, västra Indien, och skapat en blandning av inomhus- och utomhusrum som omger en takterrass. Den lokala studion, som också är baserad i Pune, syftade till att förvandla husets underutnyttjade översta våningen till ett område som liknar verandan i ett traditionellt indiskt hem.

Hotell

Shang Ju

Hotell Med naturens skönhet och mänsklighetens skönhet, definitionen av City Resort Hotel, är det tydligt att det skiljer sig från lokala hotell. Kombinerat med lokal kultur och levnadsvanor, lägg till elegans och rim till rummen och ge olika boupplevelser. Det avslappnade och stränga semesterarbetet, fullt av elegans, rent och mjukt liv. Öppna sinnestillståndet som döljer sinnet och låt gästerna vandra i stadens lugn.

Pensionat Inredning

The MeetNi

Pensionat Inredning När det gäller designelement är det inte avsett att vara komplicerat eller minimalistiskt. Det tar kinesisk enkel färg som bas, men använder strukturerad färg för att lämna utrymmet tomt, vilket bildar den orientaliska konstnärliga uppfattningen i linje med modern estetik. Moderna humanistiska heminredningar och traditionella dekorationer med historiska berättelser verkar vara forntida och moderna dialoger som rinner i rymden, med en maklig gammal charm.

Hotellinredning

New Beacon

Hotellinredning Rymden är en behållare. Designern tillför känslor och rymdelement i den. Kombinerat med egenskaperna hos rymd Noumenon slutför designen avdraget från känslor till sekvens genom arrangemanget av rymdvägen och bildar sedan en komplett berättelse. Mänsklig känsla är naturligt utfälld och sublimerad genom erfarenhet. Den använder moderna tekniker för att metaforera den antika stadens kultur och visar den estetiska visdomen i tusentals år. Designen, som åskådare, berättar långsamt hur en stad närar det samtida mänskliga livet med sitt sammanhang.