Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Watchface Collection

TTMM (after time)

Watchface Collection ttmm presenterar watchface-apps-samling, designad för smartur med svartvita 144 × 168 pixelskärmar som Pebble och Kreyos. Här hittar du 15 modeller av enkla, eleganta och estetiska watchface-appar. Eftersom de är gjorda av ren energi, är de mer som spöken än riktiga saker. Dessa klockor är de mest ekonomiska och ekologiskt vänliga som någonsin har funnits.

Magazine

Going/Coming

Magazine Baserat på idén om avgångar och ankomster är detta styrelsemagasin uppdelat i två delar: Going / Coming. Going handlar om europeiska städer, reseupplevelser och tips för att åka utomlands. Inkluderar ett pass av en kändis i varje utgåva. Passet till "Republic of Travellers" har personlig information om den personen och deras intervju. Kommer handlar om idén att det bästa av en resa är att återvända hem. Det talar om heminredning, matlagning, aktiviteter med vår familj och artiklar för att njuta av vårt hem bättre.

Kalender

calendar 2013 “ZOO”

Kalender ZOO är ett pappershantverkssats för att tillverka sex djur som var och en tjänar som en tvåmånaders kalender. Ha ett roligt år med din "lilla zoo"! Life with Design: Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och förändra användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet ”Life with Design”.

Möbler Som Förvandlas

Ludovico

Möbler Som Förvandlas Det sparar utrymme är ganska originalt, med två stolar helt dolda in i lådan. När du placeras i huvudmöblerna inser du inte att det som verkar vara lådor egentligen är två separata stolar. Du kan också ha ett bord som kan användas som ett skrivbord när det tas ut från huvudstrukturen. Huvudstrukturen består av fyra lådor och ett fack precis ovanför den översta lådan där du kan förvara många saker. Det huvudsakliga materialet som används för dessa möbler, beign eucaliptus fingerjoint, är miljövänligt, otroligt motståndskraftigt, hårt och har en mycket stark visuell appell.

Klockapplikation

Dominus plus

Klockapplikation Dominus plus uttrycker tiden på ett originellt sätt. Som prickar på domino-bitar representerar tre grupper av prickar: timmar, tiotals minuter och minuter. Tid på dagen kan läsas från prickens färg: grön för AM; gult för PM. Applikationen innehåller en timer, en väckarklocka och klockspel. Alla funktioner kan navigeras genom att trycka på diskreta hörnpunkter. Det hade en original och konstnärlig design som presenterar det faktiska 2000-talets Face of Time. Den är designad i en vacker symbiose med Apple bärbara enheter. Det har ett enkelt gränssnitt med bara ett fåtal nödvändiga ord för att använda det.

Kommersiellt Utrymme

De Kang Club

Kommersiellt Utrymme Dekang ligger i det kommersiella centrumet i Guangzhou, Kina, är ett SPA och underhållning ett av de kommersiella projekten. Projektet ligger i designkonceptet ”stadslandskap” som den grundläggande ledtråden för att svara på kraven i det moderna stadslivet.