Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Urban Bänk

Eternity

Urban Bänk En två sittande bänk av flytande sten. Två robusta enheter ger en bekväm och omfattande sittupplevelse och samtidigt tar de hand om systemets stabilitet. Ändarna på bänken är placerade på ett sådant sätt att den minsta rörelsen neutraliseras. Det är en bänk som respekterar den befintliga infrastrukturen i en stadsmiljö. Enkel installation på plats introduceras. Förankring poäng inte mer, bara släpp & glöm. Se upp, Eighternity är nära. åh ja.

Utställningsdesign

Multimedia exhibition Lsx20

Utställningsdesign En multimediautställning ägnades upp till 20-årsjubileet för återinförandet av de nationella valutaföretagen. Syftet med utställningen var att introducera ramen för den treenighet som det konstnärliga projektet baserades på, nämligen sedlar och mynt, författarna - 40 framstående lettiska konstnärer från olika kreativa genrer - och deras konstverk. Utställningens koncept har sitt ursprung i grafit eller bly som är en blyerts centralaxel, ett vanligt verktyg för konstnärer. Grafitstruktur fungerade som det centrala designelementet i utställningen.

Kalender

calendar 2013 “Module”

Kalender Modulen är en användbar tremånaders kalender med enskilda delar som kan kombineras som tre kubformade stapelmoduler så att du kan montera dem fritt när det passar dig. Life with Design: Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och förändra användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet ”Life with Design”.

Watchfaces-Applikationer

genuse

Watchfaces-Applikationer Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine är en serie klockapplikationer som är speciellt uppfunnna för I'm Watch-enheten. Appar är originella, enkla och estetiska i design, från framtida etnisk till sci-fi-stil till digital affärsverksamhet. All klockfasgrafik finns i 9 färger - anpassad till färgklockan I'm Watch. Nu är ett bra ögonblick för ett nytt sätt att visa, läsa och förstå våra tider. www.genuse.eu

Låda, Stol Och Skrivbord Combo

Ludovico Office

Låda, Stol Och Skrivbord Combo Liksom med Ludovico huvudmöbler har denna kontorsversion obvioulsy samma princip som att dölja en full stol i en låda där stolen inte märks och ses som en del av huvudmöblerna. De flesta kommer att tro att stolarna är ett par fler lådor. Först när vi dras tillbaka ser vi en stol bokstavligen komma ut från ett sådant trångt utrymme fylt med lådor. Inspiration i stor utsträckning kom från ett besök i Pittamiglios kast och alla dess symboliska, dolda meddelanden samt dolda och oväntade dörrar eller hela rum.