Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Meddelandestol

Kepler 186f

Meddelandestol Den strukturella grunden för Kepler-186f fåtölj är en stekpanna, lödd av en ståltråd till vilken elementen huggen ur ek är fästa med hjälp av mässingshylsor. Olika alternativ för armaturanvändning kombineras i harmoni med träsnideri och smyckenelement. Detta konstobjekt representerar ett experiment där olika estetiska principer kombineras. Det kan beskrivas som "barbarisk eller ny barock" där de grova och de utsökta formerna kombineras. Som ett resultat av improvisation blev Kepler flerskiktad, omslagen av undertexterna och nya detaljer.

Parametrisk Design

Titanium Choker

Parametrisk Design Designvis använder IOU 3D-simuleringsprogramvara för att skapa parametriska modeller, liknande den stil som Zaha Hadid vann över arkitekturen. Materialmässigt presenterar IOU exklusiva artiklar i titan med 18 karat guldlogotyper. Titan är hetaste i smycken, men svårt att arbeta med. Dess unika egenskaper gör att bitarna inte bara är mycket lätta utan ger en möjlighet att göra dem till nästan vilken färg som helst i spektrumet.

Följ Fokus Ad-On

ND Lens Gear

Följ Fokus Ad-On ND LensGear justerar självcentrerat exakt till linser med olika diametrar. ND LensGear-serien täcker alla linser som ingen annan tillgänglig LensGear. Ingen skärning och ingen böjning: Inga fler skruvmejslar, slitna remmar eller irriterande rester av remmar som sticker ut. Allt passar som en charm. Och ett annat plus, dess verktygsfria! Tack vare sin smarta design centrerar den sig försiktigt och stadigt runt linsen.

Adapter System För Professionell Filmning

NiceDice

Adapter System För Professionell Filmning NiceDice-systemet är den första multifunktionella adaptern i kamerabranschen. Det gör det ganska roligt att ansluta utrustning med olika monteringsstandarder från olika märken - som lampor, bildskärmar, mikrofoner och sändare - till kameran på exakt det sätt som de behöver för att vara beroende på situationen. Även nya monteringsstandarder eller nyinköpt utrustning kan enkelt integreras i ND-systemet, bara genom att skaffa en ny adapter.

Restaurang Bar Rooftop

The Atticum

Restaurang Bar Rooftop Charmen med en restaurang i industriell miljö ska återspeglas i arkitekturen och inredningen. Den svarta och grå kalkputsen, som utvecklades speciellt för detta projekt, är ett av bevisen på detta. Dess unika, grova struktur går igenom alla rum. I detaljutförandet användes medvetet material som råstål, vars svetssömmar och slipmärken förblev synliga. Detta intryck stöds av valet av spröjsade fönster. Dessa kalla inslag kontrasteras av varmt ek, handhyvlad fiskbensparkett och en fullplanterad vägg.

Armatur

vanory Estelle

Armatur Estelle kombinerar klassisk design i form av en cylindrisk, handgjord glaskropp med innovativ ljusteknik som ger tredimensionella ljuseffekter på textillampskärmen. Medvetet designad för att förvandla ljusstämningar till en känslomässig upplevelse, erbjuder Estelle en oändlig mängd statiska och dynamiska stämningar som producerar alla möjliga färger och övergångar, kontrollerade via en pekskärm på armaturen eller en smartphone-app.