Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Försäljningscenter

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Försäljningscenter Designen kombinerar nordöstra folk med mildhet och nåd i Syd för att låta livet fullt av inkluderande. Den smarta designen och den kompakta layouten utökar interiörarkitekturen. Designern använder enkla och internationella designkunskaper med rena element och vanliga material, vilket gör utrymmet naturligt, lugnt och unikt. Designen är ett försäljningscenter på 600 kvadratmeter, det syftar till att designa ett modernt orientaliskt yrkesförsäljningscenter som gör invånarnas hjärta tyst och kasserar utsidan bullrigt. Håll dig långsam och njut av skönhetslivet.

Projektnamn : Xi’an Legend Chanba Willow Shores, Designers namn : HCD IMPRESS, Kundens namn : LEGEND.

Xi’an Legend Chanba Willow Shores Försäljningscenter

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.