Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Försäljningscenter

Yango Poly Kuliang Hill

Försäljningscenter Denna design syftar till att utforska hur man får en glad upplevelse av förorter idylliskt liv, som driver människor att driva ett gott liv och leder folket att flytta mot den orientaliska poetiska bostaden. Designern använder en modern och enkel designfärdighet med naturliga och vanliga material. Fokuserar på andan och försummar formen, designen blandar elementen i landskapet zen och tekultur, fiskarnas kärleksfulla känslor, oljepappersparaply. Genom detaljhanteringen balanserar den funktion och estetik och gör levande konstnärliga.

Projektnamn : Yango Poly Kuliang Hill, Designers namn : HCD IMPRESS, Kundens namn : Yango.

Yango Poly Kuliang Hill Försäljningscenter

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.