Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Branding

1869 Principe Real

Branding 1869 Principe Real är ett Bed and Breakfast beläget på den trendigaste platsen i Lissabon - Principe Real. Madonna köpte precis ett hus i det här grannskapet. Detta B&B ligger i ett gammalt palats från 1869 och håller den gamla charmen blandad med modern inredning och ger det ett lyxigt utseende. Detta varumärke krävdes för att införliva dessa värden i sin logotyp och varumärkesapplikationer för att återspegla filosofin för detta unika boende. Det resulterar i en logotyp som blandar ett klassiskt teckensnitt, påminner om de gamla dörrenumren, med modern typografi och en detalj av en stiliserad sängikon i L of Real.

Projektnamn : 1869 Principe Real, Designers namn : João Loureiro, Kundens namn : João Loureiro.

1869 Principe Real Branding

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.