Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Företagsidentitet

film festival

Företagsidentitet "Cinema, ahoy" var parolen för den andra upplagan av European Film Festival på Kuba. Det är en del av ett koncept med design fokuserat på resor som ett sätt att förbinda kulturer. Designen framkallar resan för ett kryssningsfartyg som reser från Europa till Havanna laddad med filmer. Utformningen av inbjudningar och biljetter till festivalen var inspirerad av pass och boardingkort som används av resenärer över hela världen idag. Idén att resa genom filmerna uppmuntrar allmänheten att vara mottaglig och nyfiken på kulturutbyten.

Projektnamn : film festival, Designers namn : Daniel Plutín Amigó, Kundens namn : Daniel Plutin.

film festival Företagsidentitet

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.