Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Plaggdesign

Sidharth kumar

Plaggdesign NS GAIA är en modern damkläder etikett med ursprung från New Delhi som är rik på unik design och tyg tekniker. Varumärket är en stor förespråkare för medveten produktion och allting upp cykling och återvinning. Betydelsen av denna faktor återspeglas i namnpelarna, 'N' och 'S' i NS GAIA som står för Natur och hållbarhet. NS GAIA: s strategi är "less is more". Etiketten spelar en aktiv roll i den långsamma rörelsen genom att se till att miljöpåverkan är minimal.

Projektnamn : Sidharth kumar, Designers namn : Sidharth kumar, Kundens namn : NS GAIA.

Sidharth kumar Plaggdesign

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.