Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Olivoljeförpackningar

Ionia

Olivoljeförpackningar Eftersom de gamla grekerna brukade måla och designa varje olivoljaamfora (behållare) separat bestämde de sig för att göra det idag! De återupplivade och tillämpade denna antika konst och tradition, i en modern modern produktion där var och en av de 2000 producerade flaskorna har olika mönster. Varje flaska är individuellt designad. Det är en enastående linjär design, inspirerad av antika grekiska mönster med en modern touch som firar ett vintageolivoljearv. Det är ingen ond cirkel; det är en rakt utvecklande kreativ linje. Varje produktionslinje skapar 2000 olika mönster.

Projektnamn : Ionia, Designers namn : Antonia Skaraki, Kundens namn : NUTRIA.

Ionia Olivoljeförpackningar

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.