Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Cykelbelysning

Astra Stylish Bike Lamp

Cykelbelysning Astra är en stilig cykellampa med en arm och en revolutionerande aluminiumintegrerad kaross. Astra kombinerar perfekt den hårda fästningen och den lätta kroppen i ett rent och elegant resultat. Aluminiumsarmen med en enda sida är inte bara hållbar utan låter också Astra flyta på mitten av styret som ger det bredaste strålområdet. Astra har en perfekt avstängd linje, strålen kommer inte att orsaka bländning för människor på andra sidan vägen. Astra ger cykeln ett par blanka ögon som lyser vägen.

Projektnamn : Astra Stylish Bike Lamp, Designers namn : Chou-Hang, Yang, Kundens namn : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp Cykelbelysning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.