Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Köpcentrum

Adagio Townplaza

Köpcentrum Baserat på livsstilen i närområdet är designen anpassad för att bäst tillgodose människors behov. Det är tänkt som en välbalanserad plats för familjerna så att alla kan njuta av det. Det har en huvudplats där mest interaktion inträffar under dagen på markplan, andra våningen som är design för hälsa, mode och skönhet, och en 3: e våningen med loungebar och restauranger som kommer att leva upp från 14.00 till midnatt. En huvudaspekt är att 90% av enheterna har en direkt vy från vilken plats som helst. Parkeringen är också optimerad av detta eftersom de platser som är ockuperade om dagen är gratis om natten.

Projektnamn : Adagio Townplaza, Designers namn : Adagio Townplaza, Kundens namn : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Köpcentrum

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.