Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Klocka

Zeitgeist

Klocka Klockan återspeglas zeitgeist, som är förknippad med smarta, tekniska och hållbara material. Produktens högteknologiska yta representeras av en semi torus kolkropp och tidsdisplay (ljushål). Kol ersätter metalldel, som en relik från det förflutna och betonar funktionsdelen av klockan. Frånvaron av central del visar att innovativ LED-indikering ersätter klassisk klockmekanism. Mjukt bakgrundsbelysning kan justeras under deras ägares favoritfärg och en ljussensor övervakar belysningens styrka.

Projektnamn : Zeitgeist, Designers namn : Dmitry Pogorelov, Kundens namn : NCC Russia.

Zeitgeist Klocka

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.