Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Modulär Soffa

Cloche Sofa

Modulär Soffa Cloche-soffan är ett arbete som överför ett element i stadslivet till objets d'art. Det kan användas som en skulptur, omgivande ljus eller en modulär soffa. Det representerar landskapsutveckling som demonterar etablerade strukturella standarder och element i byggnadsmaterial, och omfördelar ett hittat material till sofistikerad design, omformar ett gemensamt objekt till ett meningsfullt amalgam. Detta stycke utnyttjar föremål som överlevde sina ursprungliga användningar, kasserades, återvanns och renoverades.

Projektnamn : Cloche Sofa, Designers namn : Carlo Sampietro, Kundens namn : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Modulär Soffa

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.