Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Led Pendellampa

Stratas.07

Led Pendellampa Med hög standardbehandling och excellens i varje detalj strävar vi efter att skapa en enkel, ren och tidlös design. Särskilt Stratas.07, med sin perfekt symmetriska form, följer absolut reglerna i denna specifikation. Den inbyggda Xicato XSM Artist-serien LED-modul har fått ett färgavkastningsindex> / = 95, en ljusstyrka på 880lm, en effekt på 17W, en färgtemperatur på 3000 K - varmvit (2700 K / 4000 K tillgänglig på begäran) . LED-modulernas livstid anges av tillverkaren med 50 000 timmar - L70 / B50 och färgen är konsekvent under livslängden (1x2 steg MacAdams under livslängden).

Projektnamn : Stratas.07, Designers namn : Christian Schneider-Moll, Kundens namn : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Led Pendellampa

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.