Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Led Parasoll

NI

Led Parasoll NI, den innovativa kombinationen av parasoll och trädgårdslampa, är en helt ny design som förkroppsligar moderna möbler. Genom att integrera en klassisk parasoll med mångsidigt belysningssystem förväntas NI Parasol spela en banbrytande roll för att förbättra kvaliteten på gatumiljön från morgon till kväll. Den egenutvecklade fingeravkännande OTC (one-touch dimmer) gör att människor kan justera ljusstyrkan i 3-kanals belysningssystemet enkelt. Dess lågspännings 12V LED-drivrutin ger en energieffektiv strömförsörjning för systemet med över 2000 st 0.1 0.1 lysdioder, vilket genererar väldigt lite värme.

Projektnamn : NI , Designers namn : Terry Chow, Kundens namn : FOXCAT.

NI  Led Parasoll

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.