Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Handgjorda Klassiska Tak

Rayon

Handgjorda Klassiska Tak Rayon är ett handgjordt tak av massivt ek i en matsal för en privat kund i Egypten. Konstruktionen och utförandet av detta franska konstverk i klassisk stil tog nästan ett år att slutföra. Handgjorda av egyptiska hantverkare är den 4,25 m med 6,80 m, alla täckta av handgjorda massiva ekmotiv medan satinglans och patina används för att skapa sin vintage look. Designkonceptet liknar en sol med crepuskulära liknande strålar. Strålarna utformades för att framkalla blad och grenar som skiljer den flamboyanta franska Classic-stilen.

Projektnamn : Rayon, Designers namn : Dalia Sadany, Kundens namn : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Handgjorda Klassiska Tak

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.