Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Radiator

Piano

Radiator Inspirationen till denna design kom från Love for Music. Tre olika värmeelement kombinerade, som liknar en pianotangent, skapar en komposition som ser ut som ett pianotangentbord. Radiatorns längd kan variera beroende på rymdets egenskaper och förslag. Den konceptuella idén har inte utvecklats till produktion.

Projektnamn : Piano , Designers namn : Margarita Bosnjak, M.Arch., Kundens namn : Margarita Bosnjak.

Piano  Radiator

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.