Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Patientövervakningssystem

Touch Free Life Care

Patientövervakningssystem Den beröringsfria livslängdsbädden är tillverkad med inbäddade chips för att övervaka fysiologiska funktioner. Patienten kan kontrollera deras madrassstemperatur och sängläge med det intuitiva gränssnittet utan att behöva ringa sjuksköterskan för dessa uppgifter. Även denna skärm används av sjuksköterskan för att hålla ett register över läkemedel och vätskor som administreras som sedan skickas till gränssnittet vid sjuksköterskestationen. Gränssnittet på sjuksköterskestationen visar och varnar alla ändringar i parametrar som patientens kroppstemperatur, blodtryck, sömnmönster och fuktnivåer. Många personaltimmar kan alltså sparas med tlc.

Projektnamn : Touch Free Life Care, Designers namn : nikita chandekar, Kundens namn : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Patientövervakningssystem

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.