Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Analog Klocka

Kaari

Analog Klocka Denna design är baserad på en standard 24-timmars analog mekanism (halvfart timme hand). Denna design är försedd med två bågformade formskärningar. Genom dem kan de vända timmarna och minutshänderna ses. Timhanden (skivan) är indelad i två segment med olika färger som, roterande, indikerar AM- eller PM-tid beroende på vilken färg som börjar bli synlig. Minuhanden syns genom den större radiebågen och bestämmer vilken minutlucka som motsvarar 0-30 minutrattarna (belägen på den inre radien i bågen) och 30-60 minuters luckan (belägen på den yttre radien).

Projektnamn : Kaari, Designers namn : Azahara Morales Vera, Kundens namn : Azahara Morales Vera.

Kaari Analog Klocka

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.