Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Badrumsmöbler

Sott'Aqua Marino

Badrumsmöbler Sott'Aqua Marino-kollektionen med sina kreativa detaljer om undervattensvärlden till badrummen erbjuder lyxen att designa ditt eget badrum genom att använda det breda utbudet av moduleringsalternativ som finns tillgängliga. badrum med flexibilitet att användas med enkla eller dubbla handfat. Den runda spegeln monterad på väggen med en hängare har också dold belysningssystem.

Projektnamn : Sott'Aqua Marino, Designers namn : Isvea Eurasia, Kundens namn : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Badrumsmöbler

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.