Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Dusch

Rain Soft

Dusch Vattenfallet i naturen kan locka alla och titta på det eller duscha under, kan skapa en avkopplande avverkning. Så det behövdes för att simulera den avkopplande scenen med vattenfallet i hus och lägenheter, så att man kan uppleva glädjen med att duscha under vattenfallet hemma. Det finns två typer av stänk i denna design. Näve läge: Vattens densitet eller koncentration är i mitten och man kan tvätta kroppen Andra läget: Vattnet hälls vertikalt från omgivningen av ringen och man kan använda schampo och han omges av en vägg med vatten och denna vägg kan vara l

Projektnamn : Rain Soft , Designers namn : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Kundens namn : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Dusch

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.