Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Matmatare

Food Feeder Plus

Matmatare Food Feeder Plus hjälper inte bara barnen att äta ensamma utan innebär också mer självständighet för föräldrarna. Bebisar kan hålla sig själva och suga och tugga efter att du har krossat mat tillagad av föräldrar. Food Feeder Plus har en större, flexibel silikonsäck för att tillfredsställa bebisens växande aptit. Det är en utfodring som är nödvändig för att små ska kunna utforska och njuta av färsk fast mat säkert. Maten behöver inte rengöras. Lägg bara maten i silikonsäcken, stäng snäpplåset och spädbarn kan njuta av självmatning med färsk mat.

Projektnamn : Food Feeder Plus, Designers namn : Kidsme, Kundens namn : kidsme.

Food Feeder Plus Matmatare

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.