Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hotell

Sheraton Bursa

Hotell Animeringen borde vara en omfattande modellering som ger vägledning till alla delar av hotellet. Olika gemensamma områden inklusive lobbyn, konferensrum, huvudrestaurangen, Fitness & Spa Center, det turkiska badet och turkiska VIP-baden, massagelokalerna , den exekutiva loungen, poolen, viltrum och dessutom standardrum, sviter, presidentens svit modellerades på fyra månader. Alla modellerade områden förvandlades till en 4,30 sekunder animering av 6750 ramar efter en sextio dagar renderingsprocess. Denna animering blev en ett viktigt inslag i introduktionen av Sheraton Bursa.

Projektnamn : Sheraton Bursa, Designers namn : Ayhan Güneri, Kundens namn : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Hotell

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.