Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Flaggskeppsbutiken

Lenovo

Flaggskeppsbutiken Lenovo Flagship Store syftar till att förbättra varumärkesbilden genom att ge publiken en plattform för att ansluta interaktion och dela genom livsstil, service och erfarenheter som skapas i butiken. Designkoncept är utformat baserat på uppdraget att genomföra en övergång från datortillverkare till ett ledande varumärke bland leverantörer av konsumentelektronik.

Projektnamn : Lenovo, Designers namn : Johnson Li, Kundens namn : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Flaggskeppsbutiken

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.