Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Offentliga Torg

Brieven Piazza

Offentliga Torg Inspirationen bakom denna design är tillgivenheten för enkelheten och insikten i Mondrians abstraktion och symbolik med en känsla av karaktär och äkthet betecknad i den historiska Square Kufic kalligrafi. Denna design är en manifestation av sammanhängande sammansmältning mellan stilar som förespråkar meddelandet att det finns en möjlighet att blanda olika till synes motsägelsefulla stil när det gäller blotta ögat iakttagelse medan när man gräver djupt in i filosofin bakom dem skulle det vara likheter som skulle resultera i ett sammanhängande konstverk som är tilltalande bortom uppenbar förståelse.

Projektnamn : Brieven Piazza , Designers namn : Dalia Sadany, Kundens namn : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Offentliga Torg

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.