Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställningsutrymme

Ideaing

Utställningsutrymme Detta är företagets utställningshall 2013 Guangzhou Design Week designad av C&C Design Co., Ltd. Designen disponerar snyggt utrymmet på mindre än 91 kvadratmeter, som visas av pekskärmens display och inomhusprojektorn. QR-koden som visas i ljusrutan är företagets webblänkar. Samtidigt hoppas formgivarna att utseendet på hela byggnaden kan ge människor en känsla full av vitalitet, och därför demonstrerar den kreativitet som designföretaget besitter, det vill säga "andens självständighet och idén om frihet" som förespråkas av dem. .

Projektnamn : Ideaing, Designers namn : Zheng Peng, Kundens namn : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Utställningsutrymme

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.