Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontorsinredning

Mundipharma Singapore

Kontorsinredning Inredningen i receptionen skapar en mycket modern känsla på kontoret, som en ny ansiktslyftning, komplett med cirkulära lampor, fulla glaspaneler, frostade klistermärken, vit marmorräknare, färgade stolar och olika geometriska former för att toppa det. Den ljusa och djärva designen är en indikation på designerns avsikt att få fram företagets image, särskilt med blandningen av företagets logotyp i funktionsväggen. Tillsammans med noggrann utformning av belysning i strategiska områden är mottagningsområdet högt beträffande design och samtidigt tyst presenterar det estetiska tilltalande.

Projektnamn : Mundipharma Singapore, Designers namn : Priscilla Lee Pui Kee, Kundens namn : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Kontorsinredning

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.