Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fåtölj

Baralho

Fåtölj Baralho fåtölj har en slående modern design sammansatt av rena former och raka linjer. Denna fåtölj är tillverkad av veck och svetsar på den borstade aluminiumplattan. Den står ut för sin djärva passform som utmanar styrkan hos materialet. Den kan samla i ett element skönhet, ljushet och linjer och vinklarnas precision.

Projektnamn : Baralho, Designers namn : FLÁVIO MELO FRANCO, Kundens namn : FLAVIO FRANCO STUDIO.

Baralho Fåtölj

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.