Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställnings- Och Förhandlingsutrymme

All Love in Town Sales Center

Utställnings- Och Förhandlingsutrymme Kommersiellt utrymme kan också vara ett affärsinriktat aktivitetsområde fullt av konst och estetik lika mycket som en teater och ett museum. Några av formgivarna har aldrig tänkt att den intensiva kombinationen av människor och omgivningar blir så viktigt än vi väntat oss. Vi skapade ett inre utrymme som slog ett ackord med människor när de gick in i det genom att använda det billigaste materialet - glödlampor, Ping Pong och juldekorationsbollar. Det fick fram en legend av fastighetsförsäljning av slutförsäljningsuppgifter i tre månader vid den tiden i hela branschen på grund av den distinkta designen.

Projektnamn : All Love in Town Sales Center, Designers namn : Raynon Chiu, Kundens namn : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Utställnings- Och Förhandlingsutrymme

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.