Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Företags Design

Vivifying Minimalism

Företags Design Det levererande var att skapa ett modernt utrymme som anpassar terapier baserat på avancerad teknik samtidigt som de erbjuder klassiska spa-behandlingar. Det resulterande förslaget var att skapa ett dynamiskt utrymme som avger åtstramningar från vetenskapliga laboratorier samtidigt som man lägger till bekanta konnotationer av varma klassiska interiörer. Inspirationen till marklobby kom från zenfilosofi och kosmos dyadiska natur. Vit lavaplaster som antyder klinisk vit och vetenskaplig anledning, chokladbrun från klassisk palett som antyder smakfulla konnotationer av mänskliga önskningar.

Projektnamn : Vivifying Minimalism, Designers namn : Helen Brasinika, Kundens namn : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism Företags Design

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.