Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Solstol

Riza Air

Solstol Modern designstol lämplig för loungeområden i klubbar, bostäder och hotell. Tillverkad med en organisk lookstruktur kompletterad med ett speciellt rutnät på baksidan, är Riza-stolen endast realiserad med hållbart massivt trä och naturliga lacker. Designinspirationen kommer från arbetet från den katalanska arkitekten Antoni Gaudí och arvet som den modernistiska arkitekten lämnade i Barcelona, någonsin inspirerad av naturelement och organiskt utseende.

Projektnamn : Riza Air, Designers namn : Thelos Design Team, Kundens namn : Thelos.

Riza Air Solstol

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.