Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Konstmuseum

The Vagrant

Konstmuseum Arkitekturen för The New Taipei City Museum of Art, designad av Aleksandar Rudnik Milanovic som en kranfågel i boet vid flodterrassen, kunde lätt förstås på avstånd och från alla punkter i parken vid floden Yingge. Formen av museet var obehindrad minimalistisk balanserad rörelse av kranarna med atrium som fågellungor där frisk luft och solljus kom direkt in i museet. Med sina vingar som ett utställningsutrymme, och kranarna huvudet som en restaurang med tema teman, kunde museets gäster njuta av utsikten över landskapet och staden Taipei i närheten.

Projektnamn : The Vagrant , Designers namn : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Kundens namn : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Konstmuseum

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.