Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vagga, Gungstolar

Dimdim

Vagga, Gungstolar Lisse Van Cauwenberge skapade den här av en snäll multifunktionell lösning som fungerar som en gungstol och också som vagga när två Dimdim-stolar är sammanfogade. Var och en av gungstolen består av trä med stålstöd och färdig i en valnötfanér. Två stolar kan monteras på varandra med hjälp av två dolda klämmor under sätet för att bilda en vagga.

Projektnamn : Dimdim, Designers namn : Lisse Van Cauwenberge, Kundens namn : Lisse..

Dimdim Vagga, Gungstolar

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.