Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

Schon

Lampa Ljuskällor för denna unika lampa placeras i mitten av den totala formen, så att den lyser upp en mjuk och enhetlig ljuskälla. Ljusytorna är separerbara från huvudkroppen så enkel kroppsform med lägre delar plus att spara energi genom låg elförbrukning ger det en extra funktion. Även en berörbar kropp för att slå på eller stänga av ljuset är ett annat modernt drag i detta unika ljus. Uttryck leder till skillnader i belysning och belysning av lampan har utformats. Det mesta ljuset från lampor så att tittaren inte drar nytta av ljuset kommer att dosa. Vackert att leva.

Projektnamn : Schon, Designers namn : Mostafa Arvand, Kundens namn : Deco Light Group Co..

Schon Lampa

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.