Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Begränsad Serie Exklusiva Viner

Echinoctius

Begränsad Serie Exklusiva Viner Detta projekt är unikt på många sätt. Designen måste återspegla produktens unika karaktär - exklusivt författarvin. Dessutom var det ett krav att kommunicera den djupa betydelsen i produktens namn - superlativ, solstice, kontrast mellan natt och dag, svart och vitt, öppet och dunkelt. Designen hade för avsikt att återspegla hemligheten gömd på natten: skönheten på natthimlen som förvånar oss så mycket och den mystiska gåten dold i konstellationerna och zodiaken.

Projektnamn : Echinoctius, Designers namn : Valerii Sumilov, Kundens namn : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Begränsad Serie Exklusiva Viner

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.