Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fåtölj

xifix2base arm-chair-one

Fåtölj Fåtöljdesignen är baserad på det nödvändiga minimum fysik och material - realiserat med ett ändlöst rör. Stabiliteten uppnås genom slingformen. Inga ytterligare konstruktioner och anslutningar behövs. Det är en mysig fåtölj - utan dekorationer och ytterligare konstruktioner. Den består av ett metallställ och ett säte, som tillåter olika material som trä, metall, läder, trasa eller Rattan - utomhus. Han är avsedd för avkopplande områden som vardagsrum, vänta zoner, kontor och lounger - inom och utanför.

Projektnamn : xifix2base arm-chair-one, Designers namn : Juergen Josef Goetzmann, Kundens namn : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Fåtölj

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.