Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang

Man Hing Bistro

Restaurang Man Hing Bistro, som serverar Hong Kongs te-restaurangmeny, är en avslappnad matplats i området Nan Shan, Shenzhen. Restaurangen ligger på första våningen och är ansluten till bottenvåningen med en trappa. Inspirerat av layoutens vinkel, spelar vi med olika ränder och komponerar dem till några triangulära mönster som är utmärkande i restaurangen. Omgiven av mjölkbrun sittplatser och ytbehandling av trä / svart spegel är aluminiumränderna som lindas längs trappan till kassadisken definitivt en iögonfallande plats.

Projektnamn : Man Hing Bistro , Designers namn : Chi Ling Leung, Kundens namn : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Restaurang

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.