Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Anpassningsbar Allt-I-Ett-Dator

BENT

Anpassningsbar Allt-I-Ett-Dator Utformad med principen om massanpassning och uppfyller användarnas behov på ett bättre sätt inom massproduktionens begränsningar. Den största utmaningen i detta projekt var att få fram en design som skulle uppfylla olika behov hos fyra användargrupper inom begränsningarna för massproduktionen. Tre huvudanpassningsobjekt definieras och används för att differentiera produkten för dessa användargrupper: 1. skärmdelning2 . skärmens höjdjustering3.tangent-räknare-kombination. En anpassningsbar sekundär skärmmodul är fäst som en lösning och en unik anpassningsbar tangentbord-räknare-kombination är prop

Projektnamn : BENT, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : Vestel Electronics Co..

BENT Anpassningsbar Allt-I-Ett-Dator

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.